Finnikoita kenkäostoksiin – Adidas ja Nike kokotaulukkojen vertailu

Haluatko ostaa uudet kengät, mutta olet epävarma oikeasta koosta? Ei huolta, tässä artikkelissa vertailemme Adidas- ja Nike-kenkien kokotaulukoita auttaaksemme sinua tekemään oikean valinnan.

Adidas kokotaulukko

Adidaksen kokotaulukko on luotettava työkalu, joka auttaa sinua valitsemaan oikean koon kengillesi. Kokotaulukko on jaettu miesten, naisten ja lasten kokoihin, jotta voit löytää sopivat kengät käyttäjän sukupuolesta riippumatta.

Naisten Adidaksen kengät seuraavat yleensä Yhdysvaltain kokomerkintäjärjestelmää. Esimerkiksi, jos käytät yleensä USA:n naisten kokoa 7, saatat tarvita Adidaksen kengissä koon 6½. On kuitenkin tärkeää muistaa tarkistaa kunkin mallin erityiset kokosuositukset, koska jotkut mallit voivat olla vähän kapeampia tai leveämpiä kuin toiset.

Miesten Adidaksen kengät merkitään yleensä Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan koolla. Esimerkiksi, jos käytät yleensä UK:n kokoa 9, sinun tulisi hakea Adidaksen kengistä kokoa 43½. Muista tarkistaa kunkin mallin lisätiedot, sillä jotkut mallit saattavat olla pienempiä tai suurempia kuin tavallinen kokosi.

Lasten Adidaksen kengät kokomerkintä vaihtelee iän mukaan. Yleensä ikäryhmille 0-4 vuotta suositellaan käytettävän jalkaterän pituuden mukaista kokoa (cm tai tuumia), kun taas vanhemmille lapsille suositellaan yleensä tarkistamaan koko taulukosta oikean koon.

Nike kokotaulukko

Niken kokotaulukko on myös hyvä viite, kun etsit oikeaa kokoa. Niken koko-oppaassa on selkeät ohjeet miesten, naisten ja lasten kenkäkoon valitsemiseksi.

Naisten Niken kengät noudattavat yleensä Yhdysvaltain kokomerkintäjärjestelmää. Jos sinulla on esimerkiksi USA:n koko 8, saatat tarvita Niken kengissä kokoa 7½. Jälleen kerran, tarkista kunkin mallin lisätiedot, koska vaihtelua voi esiintyä mallin mukaan.

Miesten Niken kengät seuraavat yleensä Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan kokomerkintää. Esimerkiksi, jos käytät yleensä UK:n kokoa 10, sinun tulisi hankkia Niken kengistä kokoa 44½. On kuitenkin tärkeää tarkistaa mallikohtaiset suositukset, koska joissakin malleissa voi esiintyä poikkeuksia.

Lasten Niken kengät merkitään yleensä iän mukaan. Suositukset vaihtelevat ikäryhmittäin, joten on tärkeää tarkistaa taulukko lasten iän mukaan. Useimmille lasten kokoluokille on olemassa selkeät suositukset jalkaterän pituuden perusteella.

Kokojen vertailu

Kun vertaillaan Adidas- ja Nike-kenkien kokotaulukoita, huomataan pieniä eroja. Esimerkiksi, Niken kohdalla saatat tarvita puolikkaan koon pienempää kuin Adidas-kengissä. Tämä johtuu valmistajan erilaisesta leikkauksesta ja istuvuudesta.

Koko Adidas Nike
5 5
5
6 6
6

Muista kuitenkin, että koon valinta riippuu myös omista mieltymyksistäsi ja siitä, kuinka tiukasti tai väljästi haluat kengät istuvan. On aina suositeltavaa kokeilla kenkiä, jos mahdollista, tai tarkistaa tuotemerkkikohtaiset ohjeet, jotka saattavat auttaa valinnassa.

Toivottavasti tämä vertailu Adidas- ja Nike-kenkien kokotaulukoista auttaa sinua tekemään oikean valinnan uusien kenkiesi suhteen. Muista aina tarkistaa valmistajan tarkat ohjeet ja tarvittaessa kysyä myyjältä apua, jotta löydät täydelliset kengät jalkoihisi.

Artiklen Finnikoita kenkäostoksiin – Adidas ja Nike kokotaulukkojen vertailu har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 44 anmeldelser