Häiriöt tv-lähetyksissä tänään 2022

Korjatut ja huolletut verkon viat ja häiriöt | Digita

Lista jo korjatuista vika- ja häiriötilanteista. Ajankohtaiset vika- ja häiriötiedot löytyvät Digitan verkkosivuilta.

Aktiiviset häiriö- ja huoltotiedot tv- ja radioverkoissa | Digita

Verkon aktiiviset, tulevat sekä menneet vika- ja häiriötiedot sekä tiedot huoltokatkoista löytyvät täältä. Voit myös ilmoittaa häiriöstä itse.

Viat ja häiriöt | Asiakastuki – Telia

Viat ja häiriöt | Asiakastuki | Telia

Vikoihin ja häiriöihin liittyvän tiedon, kuten ajankohtaiset häiriöt, suunnitellut huoltokatkot ja ohjeet häiriöilmoituksen tekemiseen, löydät täältä.

Voimakas radiokeli aiheuttaa häiriöitä antenni-tv …

Voimakas radiokeli aiheuttaa häiriöitä antenni-tv-vastaanotossa eri puolella Suomea – jatkuu ainakin alkuviikon | Oulun Seudun Tele & Audio Oy

Korkeapaineen seurauksena ilmennyt poikkeuksellinen säätila, niin kutsuttu radiokeli, on aiheuttanut häiriötä antenni-tv-vastaanottoon eri puolella Suomea.

Häiriökartta – DNA

Häiriökartta

ADSL-laajakaistan häiriö. Tekstiviestipalvelun häiriö. Kaapelilaajakaistan ja kaapeli-TV:n häiriö. Puhe- ja tiedonsiirtopalveluiden suunniteltu huolto.

Häiriötiedotteet – DNA

Häiriötiedotteet

Häiriö- ja huoltotilanteet … 17.02.2023 09:55 Korjattu: Häiriöitä kaapelitelevisioverkossa Tampereella ja Orivedellä; 16.02.2023 14:20 Korjattu: …

Elisan häiriökartta

Häiriöt kartalla. Näytä häiriöt kartalla. Mobiiliverkko; Kiinteä laajakaista; Lankapuhelin; Kaapeli-TV. Häiriötiedotteet. 21.2.2023 8:41.

Antennitelevisio | Yle Uutiset

2022. Uutsivahti-sovelluksen Läheltä-toiminnon esittelykuva … Huoltotyöt katkaisevat tv-lähetykset kolmeksi tunniksi Kokkolan ja Kruunupyyn alueella.

Ylen uutiset aiheesta ”Antennitelevisio” nopeasti ja luotettavasti.

Häiriötiedotteet – ePressi

Digita tekee huoltotöitä Rovaniemen radio- ja tv-asemalla 15.2.2023 – huoltotöistä aiheutuu katkoksia tv-lähetyksiin Rovaniemellä ja lähipaikkakunnilla.

Tiedotteiden tehokas julkaisukanava

Mitä tehdä kun tv ei näy? – Traficom

Mitä tehdä kun tv ei näy? | Traficom

31.1.2022 — Jos televisiokuva ei näy tai kuvassa on häiriöitä, syynä voi olla … Antenniverkon lähetysten vastaanottoon tarvitaan DVB-T- tai DVB-T2 …

Antenniverkon kautta jaettavien lähetysten vastaanottoon vaikuttavat erityisesti lähetinaseman etäisyys vastaanottopaikasta sekä lähettimen ja vastaanottoantennin väliset maastoesteet. Mitä vaativammat vastaanotto-olosuhteet ovat, sitä enemmän vaaditaan myös vastaanottoantennilta.

Keywords: häiriöt tv-lähetyksissä tänään 2022, tv häiriöt tänään 2022