Inschool Wilma – Suuntaa antavia ohjeita ja vinkkejä käyttäjille (approximately 72 pixels with spaces)

Inschool Wilma on suosittu oppilashallinnon järjestelmä, jota käytetään useissa suomalaisissa kouluissa. Se tarjoaa helpon ja käyttäjäystävällisen tavan opiskelijoiden, opettajien ja vanhempien kommunikoida ja seurata oppilaiden edistymistä. Tässä artikkelissa annamme sinulle hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä Inschool Wilman käyttämiseen.

Kirjautuminen Inschool Wilmaan

Wilmaan kirjaudutaan suoraan oppilaitoksen verkkosivuston kautta. Esimerkiksi Helsinki Inschoolin sivustolla (helsinki.inschool.fi) löydät helposti Wilma-kirjautumisen. Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi oikeisiin kenttiin ja paina Kirjaudu.

Wilma eri kaupungeissa

Inschool Wilma ei ole pelkästään Helsingin kaupungin käytössä, vaan sitä käytetään myös muissa suomalaisissa kaupungeissa, kuten Turussa ja Espoossa. On tärkeää mainita aina oikea verkkotunnus kirjautuaksesi oikeaan Wilma-ympäristöön. Esimerkiksi Turun Inschool Wilma löytyy osoitteesta wilma.inschoolturku.fi.

Ohjeita ja vinkkejä käyttöön

1. Opiskelijan näkökulma

Inschool Wilma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden seurata omia arvosanojaan, tehtäviä ja tärkeitä tiedotteita. Varmista, että tarkistat Wilmaa säännöllisesti pitääksesi itsesi ajan tasalla kaikista opiskeluun liittyvistä asioista.

2. Opettajan näkökulma

Opettajat voivat käyttää Inschool Wilmaa arvosanojen ja läksyjen jakamiseen sekä oppilaiden kanssa kommunikointiin. Muista hyödyntää Wilmaa aktiivisesti luodaksesi avoimen ja tehokkaan viestintäkanavan oppilaiden kanssa.

3. Vanhempien näkökulma

Kysele lapseltasi säännöllisesti Wilman avulla heidän edistymisestään ja päivittäisistä tehtävistään. Wilman kautta voit myös ottaa yhteyttä opettajiin ja saada tietoa tärkeistä kouluun liittyvistä asioista.

4. Vinkki: Ilmoitukset

Aktivoi Ilmoitukset-toiminto Inschool Wilman asetuksissa. Tämä auttaa sinua pysymään ajan tasalla uusista viesteistä, tehtävistä ja tapahtumista.

Tärkeää tietoa Espoon Wilma-käyttäjille

Wilmaa käytetään myös Espoon kaupungissa useissa kouluissa. Espoon Inschool Wilma löytyy osoitteesta wilma.fi.espoo.inschool. Huomioi, että Espoon kaupungin verkkosivuston kautta voit saada lisätietoa inschool wilmaa koskien.

Yhteenveto

Inschool Wilma on tehokas ja hyödyllinen oppilashallinnon järjestelmä, joka helpottaa viestintää opiskelijoiden, opettajien ja vanhempien välillä. Muista tärkeimmät ohjeet ja vinkit, kun käytät Inschool Wilmaa. Kirjaudu oikeaan verkkotunnukseen, tarkista Wilmaa säännöllisesti ja hyödynnä kaikkia tarjolla olevia toimintoja.

Annamme sinulle lisätietoa Wilman käytöstä ja vinkkejä, jos tarvitset apua käytön aloittamisessa. Lue lisää sivuiltamme.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on Helsinki Inschool?

Helsinki Inschool on oppilashallinnon ohjelmisto, jota käytetään Helsingin kouluissa.

Mitä on Wilma Turku Inschool?

Wilma Turku Inschool on Turun koulujen oppilashallinnon ohjelmisto.

Mikä on Wilma Espoo Inschool?

Wilma Espoo Inschool on Espoon kaupungin Wilma-palvelu, joka käytössä Espoon kouluissa.

Miten voin kirjautua Wilmaan Helsingissä?

Voit kirjautua Wilmaan Helsingissä kotisivustolla osoitteessa wilma.helsinki.fi.

Miten voin kirjautua Wilmaan Turussa?

Voit kirjautua Wilmaan Turussa kotisivustolla osoitteessa wilma.inschool.fi.

Miten voin kirjautua Wilmaan Espoossa?

Voit kirjautua Wilmaan Espoossa osoitteessa wilma.fi/espoo.

Millainen on Wilma Espoon kaupungin käytössä?

Wilma Espoon kaupungin versio on inschoolin tarjoama oppilashallinnon ohjelmisto Espoon kouluissa.

Mikä on Polamk Wilma?

Polamk Wilma on Poliisiammattikorkeakoulun oppilashallinnon ohjelmisto.

Miten voin kirjautua Wilmaan Oulussa?

Voit kirjautua Wilmaan Oulussa kotisivustolla osoitteessa wilma.ouka.fi.

Mikä on SSKKY Wilma?

SSKKY Wilma on Salpausselän koulutuskuntayhtymän oppilashallinnon ohjelmisto.

Artiklen Inschool Wilma – Suuntaa antavia ohjeita ja vinkkejä käyttäjille (approximately 72 pixels with spaces) har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 45 anmeldelser