Jaakko kortekangas perhe

Jaakko Kortekangas – Wikipedia

Kortekangas voitti Lappeenrannan valtakunnalliset laulukilpailut vuonna 1989. Hän esittää konserteissa musiikkia monipuolisesti Bachista 1900-luvun säveltäjiin.

Jaakko Kortekangas hyppäsi rampin toiselle puolelle ja aloitti …

Jaakko Kortekangas hyppäsi rampin toiselle puolelle ja aloitti Kansallisoopperan taiteellisena suunnittelupäällikkönä | Kaleva

31.10.2019 — Baritoni Jaakko Kortekangas on toiminut noin kuukauden ajan uudessa tehtävässään Suomen Kansallisoopperan taiteellisena suunnittelupäällikkönä.

Baritoni Jaakko Kortekangas on toiminut noin kuukauden ajan uudessa tehtävässään Suomen Kansallisoopperan taiteellisena suunnittelupäällikkönä.

JAAKKO KORTEKANGAS – Akaan Seutu

Akaan Seutu nostaa valokeilaan alueensa kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallisia uutisia julkaistaan akaanseutu.fi:n uutisvirrassa joka …

Pentti Johannes Kaarlonpoika Kortekangas (1923 – Geni.com

Pentti Johannes Kaarlonpoika Kortekangas (1923 – 1994) – Genealogy

14.11.2020 — Pentti Johannes Kortekangas · Collection: MyHeritage Family Trees · Site name: Syväkuru Web Site · Site manager: Petri Syväkuru · Birth: Oct 6 1923 …

Genealogy for Pentti Johannes Kaarlonpoika Kortekangas (1923 – 1994) family tree on Geni, with over 230 million profiles of ancestors and living relatives.

Oopperalaulaja – Ammattitieto – Työmarkkinatori

5.4.2013 — Jaakko Kortekangas, 51 v. Oma tahto – esiintyjän tärkein työkalu. Laulajan lahjakkuus testataan satoja kertoja ennen ammatinvalintaa.

Risto Nordellin vieraana oopperalaulaja Jaakko Kortekangas …

Kohtauspaikka: Risto Nordellin vieraana oopperalaulaja Jaakko Kortekangas | Kohtauspaikka | Yle Areena – podcastit

Risto Nordell ja oopperalaulaja Jaakko Kortekangas keskustelevat herkkyydestä, kateudesta ja kilvoittelun taidosta.

Jaakko Kortekangas | Näistä levyistä en luovu

Oopperamies on myös iskelmämies – Jaakko Kortekangas | Näistä levyistä en luovu | Yle Areena – podcastit

Näistä levyistä en luovu -ohjelmassa vieraillaan Kansallisoopperan taiteellisen suunnittelupäällikön Jaakko Kortekankaan työhuoneessa.

Näistä levyistä en luovu -ohjelmassa vieraillaan Kansallisoopperan taiteellisen suunnittelupäällikön Jaakko Kortekankaan työhuoneessa. Kortekangas on toiminut uudessa työtehtävässään vuodesta 2019 lähtien ja kutsuu ammatin vaihtoa hurjaksi sekä opettavaiseksi matkaksi. Töihin lukeutuu muun muassa laulajien sopimusten tekeminen ja näytöstoiminnan turvaaminen. Jokainen näytös on valmis vasta kun esirippu laskee. Työpäivät ovat aikataulullisesti muuttuneet toisenlaisiksi kuin oopperalaulajana ollessa, mutta oopperan maailma on toki se sama vanha tuttu. Baritoni on tätä ennen tehnyt pitkän uran oopperalaulajana ja asunut pitkään Saksassa sekä esiintynyt monissa Keski-Euroopan oopperataloissa.Nuoruudessaan Kortekangas sai Oulunkylän yhteiskoulussa opettajakseen Klaus Järvisen, joka toimi tärkeänä vaikuttajana nuoren muusikon kasvussa. Sellonsoitto vaihtui lauluksi jo varsin varhain, mutta nuoruuden harrastuksen johdosta myös sellomusiikki on jäänyt Kortekankaalle rakkaaksi. Oopperamies on ollut jo lapsuudesta lähtien myös iskelmämies, sillä iskelmä ja siinä oleva suora laulun ilmaisu sekä tekstit ovat tärkeä osa Kortekankaan musiikillista maailmaa.Näistä levyistä en luovu -ohjelman toimittaa Inari Tilli.Ohjelmassa kuultavat sävellykset:Reino Helismaa: Päivänsäde ja menninkäinen (Tapio Rautavaara).Matthias Hass: Ich atme ein (Roger Cicero).Klaus Järvinen: Vilkutus (Oulunkylän yhteiskoulun ja Helsingin uuden yhteiskoulun nuorisokuoro sekä Oulunkylän yhteiskoulun orkesteri/Klaus Järvinen).Dmitri Shostakovitsh: Konsertto sellolle ja orkesterille n:o 1 Es-duuri (Yo-Yo Ma, sello, ja Philadelphian orkesteri/Eugene Ormandy).Jules Massenet: Loppukohtaus oopperasta Thais (Renée Fleming, sopraano, Thomas Hampson, baritoni, ja Orchestre National Bordeaux Aquitane/Yves Abel).Juha Tapio: Kaunis ihminen (Juha Tapio ja yhtye).Buffy Sainte-Marie: Universal soldier (Donovan).Harold Arlen: Over the rainbow (Eva Cassidy).

Isän tyttö on ooppera meistä kaikista – Kirkko ja kaupunki

Oopperan teemat nousevat perheen ja sen jäsenten ristiriidoista ja jännitteistä … Rooleissa muun muassa Riikka Rantanen, Päivi Nisula, Jaakko Kortekangas, …

Kansallisoopperan taiteelliseksi suunnittelupäälliköksi valittu …

”Menestyminen ei ole arpa- tai suhdepeliä” – Kansallisoopperan taiteelliseksi suunnittelupäälliköksi valittu Jaakko Kortekangas kertoo reseptin laulajana menestymiseen | Kainuun Sanomat

19.7.2019 — Tai ainakin se helpottaisi Jaakko Kortekangasta hänen tulevassa … Kaikille avoin kirjallisuusilta vie perhekirjan ja runojen pariin.

Olisi onni, jos elämä olisi yhtä Kuhmon Kamarimusiikkia.

Keywords: jaakko kortekangas perhe