Markku kulmala lapsi

Tiedemies Markku Kulmala puhuu niin ilmastosta kuin …

Tiedemies Markku Kulmala puhuu niin ilmastosta kuin aviokriisistä ja transsukupuolisuudesta | ET

Markku Tapio Kulmala (s. 30. lokakuuta 1958 Forssa) on akatemiaprofessori sekä Helsingin yliopiston aerosoli- ja ympäristöfysiikan professori.

Tiede on auttanut Markku Kulmalaa ratkomaan ilmakehän tilan ohella elämän kiemuroita. Aerosoli- ja ympäristöfysiikan professori Markku Kulmala, 61, on Hyytiälän metsäasemalla Juupajoella pitämässä vuosittaista kahden viikon kurssia kansainväliselle opiskelijajoukolle. Kurssi on aina parhaimpien h…

Markku Kulmala – Wikipedia

professori | Ilmakehätieteiden keskus.

Markku Kulmala – Helsingin yliopisto – University of Helsinki

Markku Kulmala | Henkilöhaku | Helsingin yliopisto

14.3.2021 — Kulmalan mukaan ei pidä suoranaisesti ajatella, ettei yhtään suomalaista lisää: se tuskin toisi ratkaisua maapallon, elämän ja luonnon kannalta.

professori | Ilmakehätieteiden keskus

Ilmakehätutkija Markku Kulmala ei ilmastoahdistu – YLE

Ilmakehätutkija Markku Kulmala ei ilmastoahdistu: ”Silloin kätkisin oman leiviskäni syvälle maahan ja toteaisin, että antaa olla ja mitään ei olisi tehtävissä”

12.10.2022 — Markku Kulmala on istuttanut nuoruudessaan noin 200 000 puuta ollessaan useana vuotena kesätöissä isällään, joka oli metsätyönjohtaja.

Ajatus siitä, ettei yksittäinen ihminen voisi tehdä mitään ilmastonmuutoksen kehityksen suunnan muuttamiseksi saa monet ahdistumaan. Akateemikko Markku Kulmala haluaa luoda toivoa sen sijaan.

Markku Kulmala: “Ihmisen ei tarvitse puristaa toivoa itsestään …

Markku Kulmala: “Ihmisen ei tarvitse puristaa toivoa itsestään. Se on Jumalassa” – Seurakuntalainen

20.3.2012 — Vuoden professori Markku Kulmala on tieteenalansa viitatuin … johon kuuluu Marita-vaimo ja kolme lasta, joista enää nuorin asuu kotona.

Akateemikko Markku Kulmala puhuu ilmastokriisistä ja tuo siihen toivon näkökulmia Se löytyi -tapahtumassa Tapiolan kirkossa Espoossa torstaina 13. lokakuuta klo 18.30.

Vuoden professorilla jumalasuhde ykkösenä – Seurakuntalainen

6.12.2018 — Professori Markku Kulmala näkee nykynuorissa paljon potentiaalia, … Raunemaan siirtyessä professoriksi Kuopioon Kulmalasta tuli …

Vuoden professori Markku Kulmala on tieteenalansa viitatuin tutkija maailmassa. Siviilissä hän uurastaa suomalaisten avioliittojen hyväksi. Aerosoli- ja ympäristöfysiikan professori Kulmala sai kuulla valinnastaan vuoden professoriksi viime marraskuussa, kun hänelle soitettiin eräänä iltana.

Tšernobylin tragedia muutti Markku Kulmalan elämän, muttei …

Iltalehti

5.10.2012 — Markku Kulmala tutkii ilmaston lämpenemistä hillitseviä aerosoleja ja … Sekä lapset että molemmat aviopuolisot menettävät erossa paljon.

Professori pelastaa maapalloa ja perheitä – Ihmiset | HS.fi

3.10.2020 — Yksi lapseni on luotu erilaiseksi, enkä minä voi sitä mestaroida”, sanoo sukupuolensa korjanneen lapsen isä, tiedemies Markku Kulmala.

Markku Kulmala tutkii ilmaston lämpenemistä hillitseviä aerosoleja ja vetää avioliittokursseja.

ET-lehti – “Tulin siihen johtopäätökseen, ettei… – Facebook

Keywords: markku kulmala lapsi, markku kulmala perhe