Mika anttonen lapset

Henkilökuva: Mika Anttonen, voiko maailman korjata rahalla?

Henkilökuva: Mika Anttonen, voiko maailman korjata rahalla? | Yle Uutiset

Mika Kalevi Anttonen (s. 18. joulukuuta 1966 Helsinki) on suomalainen energia-alan yrittäjä ja yritysjohtaja sekä Suomen suurimpia huippu-urheilun tukijoita …

Energia-alan yrittäjä Mika Anttonen näkee, miten vaikeaa öljystä luopuminen tulevaisuudessa on. Yhtä lailla vaikeita ovat Suomen ongelmat. Insinöörin mielestä nämä ovat ratkaistavissa.

Mika Anttonen – Wikipedia

Mika Anttonen – Wikipedia

22.5.2019 — Energiakuningas asuu lääkärivaimonsa Anun sekä heidän kolmen lapsensa kanssa 376-neliöisessä nelikerroksisessa linnassa Kulosaaren …

Nelikerroksinen linna! Öljymiljardööri Mika Anttonen asuu …

Nelikerroksinen linna! Öljymiljardööri Mika Anttonen asuu luksusasunnossa – kuva! | Seiska

3.11.2020 — Liikemies Mika Anttosen omaisuus on talouslehti Forbesin mukaan 1,9 miljardia …

Suomen toiseksi rikkain henkilö Mika Anttonen … – Iltalehti

Iltalehti

15.3.2020 — Taloudellinen riippumattomuus teki miljardööri Mika Anttosesta ilmastonmuutoksen torjujan – ”En tarvitse enää yhtään enempää varallisuutta”. St1 …

Öljyllä rikastunut miljardööri Mika Anttonen … – Ilta-Sanomat

23.8.2022 — Liikunnan ja urheilun avokätisenä tukijana tunnettu Mika Anttonen toivoo urheilujärjestöjen paneutuvan huolella lasten ja nuorten asioihin.

Mika Anttonen muistaa elävästi karun episodin Lahden …

Mika Anttonen puhuu Lahden dopingskandaalin ikävästä episodista – MTVuutiset.fi

Vuoden Liikemies Mika Anttonen (Talouselämä 29/2003) ryhtyy ensi vuoden alussa North European Oil Trade Oy:n eli Neotin senior adviseriksi.

Liikunnan ja urheilun avokätisenä tukijana tunnettu Mika Anttonen toivoo urheilujärjestöjen paneutuvan huolella lasten ja nuorten asioihin. Anttonen peräänkuuluttaa päämäärien ja arvopohjan kuntoon laittamista junioriurheilussa. Viime viikolla jääkiekon Liigan Alumni-tapahtuman seminaarissa puhunut Anttonen muistuttaa, että oman lajin tai oman yhteisön arvoja pitää tutkia rehellisesti ja aidosti.

Anttonen peuhaa lasten kanssa – Talouselämä

Anttonen peuhaa lasten kanssa | Talouselämä

27.3.2020 — St1:n omistaja Mika Anttonen jatkaa urheilun ja vähävaraisten lasten harrastuksen tukemista talouden alamäessäkin.

Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen. Aiheina yritykset, sijoittaminen, työelämä, kansantalous ja paljon muuta.

Mika Anttonen huolestui vähävaraisten lasten asemasta …

Mika Anttonen huolestui vähävaraisten lasten asemasta korona-aikana: ”Nyt ei ole hääviä.” – Urheilu | HS.fi

5.11.2018 — Huippu-urheilu tuottaa kannustavia esimerkkejä nuorille ja lapsille, antaa virikkeitä liikkua. Halu tukea urheilua tulee tätä kautta.”.

St1:n omistaja Mika Anttonen jatkaa urheilun ja vähävaraisten lasten harrastuksen tukemista talouden alamäessäkin. ”Juttujen otsikoissa minusta käytetään sanaa miljardööri, vaikka ei minulla raha istu tileillä.”

Mika Anttonen vastaa itse jokaiseen avunpyyntöön, vaikka se …

Mika Anttonen vastaa itse jokaiseen avunpyyntöön, vaikka se vie monesti aamuyöhön – kehuista miljardööri vaivautuu – Urheilu | HS.fi

Miljardööri Mika Anttonen tukisi mieluiten huippu-urheilua nimettömästi, mutta näin isoissa summissa se ei ole läpinäkyvyyssäädösten ja rahan alkuperän takia mahdollista.

Keywords: mika anttonen lapset