Sanoma tv mainos

Alueellinen TV-mainonta – Sanoma B2B

Alueellinen TV-mainonta | Sanoma B2B

Voit kohdentaa mainosviestisi yhdelletoista alueelle Nelosella. Käyttämällä Nelosen lisäksi Ruutu-videopalvelua, saat kohderyhmäsi vielä laajemmin kiinni.

Sanoman avulla tavoitat niin suuret, kuin juuri sinulle tärkeät pienemmät kohderyhmät omalla markkina-alueellasi. Tutustu alueellisiin TV-ratkaisuihimme.

TV aineisto-ohjeet – Sanoma B2B

TV aineisto-ohjeet | Sanoma B2B

Mainosaineiston ja esitysohjeiden toimitus ; Keskiviikko. Perjantai klo 14.00 ; Torstai. Maanantai klo 14.00 ; Perjantai. Tiistai klo 14.00 ; Lauantai. Keskiviikko …

Valtakunnallinen TV-mainonta hinnat 2023 – Sanoma B2B

Valtakunnallinen TV-mainonta hinnat 2023 | Sanoma B2B

Mainosaika on täysin kelluvaa koko kampanjan aikajaksolla. Samaan kampanjaan voidaan ostaa ohjelmayhteyksiä kiinteällä kohderyhmäkaupalla tai …

Videomainonta | Sanoma B2B

Tässä mainostaja voi hyvin hyödyntää lineaarisen TV:n pidempiä mainosvideoita ja saada lisäpeittoa kampanjalleen. Mainoksen maksimi pituus on 150 s.

Videomainonnalla kerrotaan tarinoita ja saadaan aikaan tunnereaktioita, jotka vaikuttavat kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Tarinoiden avulla mainostaja jää myös tutkitusti paremmin kuluttajan mieleen. 

Total TV – Sanoma B2B

Total TV | Sanoma B2B

Televisio on vaikuttava mainosmedia, joka yhdistää äänen ja liikkuvan kuvan ja mahdollistaa tunteisiinvetoavan tarinankerronnan. Kun tuot tarinasi Sanoman …

TV:n avulla brändisi pääsee osaksi uusia maailmoja, näkökulmia, yhteisiä kokemuksia ja suuria tunteita. Tältä sivulta löydät tietoa Sanoman Total TV -ratkaisuista markkinoijalle sekä ideoita ja inspiraatiota työsi tueksi.

Uutuuksia mainostajille – Sanoma B2B

Uutuuksia mainostajille | Sanoma B2B

Televisio löytää paikkansa suomalaisten sydämistä ja avaa meille maailman. Tiedon ja tunteen lisäksi suomalaisten olohuoneisiin löytää myös televisiomainokset.

Maailma ja media muuttuvat, ja hyvä niin. Meiltä löytyy aina vastaus 128 vuoden kokemuksella, miten tehdä vaikuttavaa mainontaa tänään ja huomenna. Tervetuloa mukaan muutokseen.

Alueellinen TV-mainonta hinnat 2023 – Sanoma B2B

Alueellinen TV-mainonta hinnat 2023 | Sanoma B2B

TV kampanja: Mainonta näkyy Nelosella. Pituuskertoimet Kaikki ilmoitetut hinnat ovat 30 sekunnin mainokselle. Eripituisille mainoksille saa hinnan …

Alueellinen mainonta – Sanoma B2B

Alueellinen mainonta | Sanoma B2B

Sanoma on toiminut paikallisesti vuosikymmeniä. Tavoitamme eniten ja useammin suomalaisia pitkin maata. Mediatarjoamamme on laajin, ja se kattaa lähes …

Sanoma on toiminut paikallisesti vuosikymmeniä. Tavoitamme eniten ja useammin suomalaisia pitkin maata. Mediatarjoamamme on laajin, ja se kattaa lähes kaikki mediamuodot ja sisältölajit. Paikallisena markkinoijana voit ostaa meiltä valtakunnallisia medioita paikallisesti, kuten vaikka radioasemiamme, televisiokanaviamme tai Iltasanomien digiä. 

Sanoma B2B

Etusivu | Sanoma B2B

Tehdään yhdessä markkinointia, josta tulee sanomista. Kanssamme tavoitat niin suuret yleisöt kuin kaikki merkitykselliset kohderyhmäsi elämän eri hetkissä.

Tehdään yhdessä markkinointia, josta tulee sanomista. Kanssamme tavoitat niin suuret yleisöt kuin kaikki merkitykselliset kohderyhmäsi elämän eri hetkissä. Ainutlaatuisen laajaan mediavalikoimaamme kuuluvat valtakunnan rakkaimmat ja tärkeimmät ykkösbrändit, joiden sisältöjen kanssa viihdytään, ja joista puhutaan ja inspiroidutaan. Kanssamme teet vaikuttavaa markkinointiviestintää ja toimivia kampanjoita, ja tiedät, millaisessa ympäristössä viestisi esiintyy. Sanoman turvallinen kotimainen mediaympäristö heijastuu tutkitusti positiivisella tavalla myös mainostettavaan brändiin.

TV-mainontaa valtakunnallisesti ja alueellisesti Nelonen …

TV-mainontaa valtakunnallisesti ja alueellisesti Nelonen median suosituilla kanavilla | Sanoma Markkinointi Routa

Sanoman TV-kanavia ovat Nelonen, Jim, Liv ja Hero sekä National … Mainos televisiossa voi nykyään olla myös mainos suoratoistopalvelussa tai netti-tv:ssä!

TV-mainonta on tehokkain tapa kasvattaa yrityksen tunnettuutta. Meiltä voit ostaa niin alueellista kuin valtakunnallistakin tv-mainontaa ja näkyä suomalaisten suosikkiohjelmien yhteydessä.

Keywords: sanoma tv mainos