Seppo maijala lapset

Seppo Maijala – Wikipedia

Seppo Maijala – Wikipedia

Maijala on naimisissa Heidi Heralan kanssa ja pariskunnalla on neljä lasta. Seppo Maijalalla on myös tytär ensimmäisestä avioliitostaan.

Heidi Heralaa, 60, nolottaa vieläkin, miten suhde Sepon …

Heidi Heralaa, 60, nolottaa vieläkin, miten suhde Sepon kanssa alkoi – ”Hän oli naimisissa ja hänellä oli lapsi edellisestä liitosta” – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

18.10.2020 — 60-vuotias näyttelijä. · Työskennellyt Helsingin kaupunginteatterissa vuodesta 1991. · Naimisissa näyttelijä Seppo Maijalan kanssa. Neljä lasta.

Heidi Herala on oivaltanut, että auktoriteetteja ei pidä aina uskoa, että mustasukkaisuus ei katoa koskaan ja että joskus on väärin antaa hyviäkään neuvoja.

Heidi Heralan kuvankaunis Inka-tytär suuntaa teatterialalle

28.5.2016 — Heidi Herala ja Seppo Maijala ovat eturivin näyttelijöitä. Heidin viime vuosien tunnetuimpia töitä ovat roolit sarjoissa Helppo elämä, …

Seppo ja Lauri Maijala: “Olemme lyhytpinnaisia” | Eeva

Seppo ja Lauri Maijala: “Olemme lyhytpinnaisia” | Eeva | Eeva

16.5.2017 — ”Olen ainoa lapsi, mutta nyt itselläni on viisi lasta. Se on minulle ihme.” Seppo Maijalan isä oli sodan käynyt mies, mutta tämä ei koskaan …

Ohjaaja Lauri Maijala myöntää potevansa paineita miesten töissä, joissa oma isä, näyttelijä Seppo Maijala on huomattavasti parempi. Lue Eeva-lehden haastattelu Perhesuhteita-sarjassa.

Näyttelijäpariskunta Heidi Heralalla ja Seppo Maijalalla … – YLE

Näyttelijäpariskunta Heidi Heralalla ja Seppo Maijalalla penkkiurheilu menee tunteisiin: “Jääkiekkoa emme voi katsoa yhdessä”

8.3.2019 — Meillä on neljä lasta, joten silloin kun toinen harjoittelee, toinen tekee kotityöt. Se on meillä toiminut hyvin, kertoo Maijala.

Tasa-arvoisen arjen jakava pariskunta tekee kotityöt yhdessä ja kannustaa toinen toistaan.  

Seppo Maijala – The Movie Database

Seppo Maijala — The Movie Database (TMDB)

Seppo Maijala (s. 16. huhtikuuta 1944 Lempäälä) on suomalainen näyttelijä. Hän on näytellyt niin televisiossa kuin teatterissakin.

Seppo Maijala (s. 16. huhtikuuta 1944 Lempäälä) on suomalainen näyttelijä. Hän on näytellyt niin televisiossa kuin teatterissakin. Televisiossa hänen roolejaan ovat muun muassa Reinikaisen konstaapeli Jänkälä ja Sydänjään Simo. Maijala on naimisissa Heidi Heralan kanssa ja pariskunnalla on neljä lasta. Seppo Maijalalla on myös tytär ensimmäisestä avioliitostaan. Sekä Maijala että Herala ovat Helsingin Kaupunginteatterin näyttelijöitä.

Näyttelijä Marjaana Maijala tunnustaa ammattinsa varjopuolen

Näyttelijä Marjaana Maijala tunnustaa ammattinsa varjopuolen: “Epätoivon hetket ovat raskaita, mutta en koskaan haluaisi luopua näyttelemisestä” – Seura.fi

3.11.2018 — Jaan vastuun lasten huolehtimisesta toimittaja-aviomieheni kanssa. Nautin suuresti ajasta, kun lapset olivat ihan pieniä, vaikka olin kyllä …

Viisikymmentä vuotta täyttävä Marjaana tunnustaa olevansa huolestujatyyppi, mutta luottavansa kuitenkin aina siihen, että kaikki järjestyy.

Heralan huumoriperhe – Iltalehti

Iltalehti

2.7.2007 — Nyt kuitenkin ollaan Heidi Heralan ja Seppo Maijalan keltaisen … Heidin ja Sepon nuorin lapsi, kolmevuotias Eero, tuo ulos tuoliaan.

Heidi Herala on saanut iän myötä rohkeutta: “Nyt on mun vuoro!”

23.10.2020 — Vastaanottokomitean lisäksi talossa asuvat Seppo Maijala, 76, ja Heidin ja Sepon neljästä lapsesta nuorin, 16-vuotias Eero.

Heidi Herala huomasi, että äidin ja lapsen roolit … – Anna

9.10.2019 — Näyttelijäpari Heidi Herala ja Seppo Maijala ovat olleet yhdessä liki 40 vuotta. Heidi Heralan lapset ovat tottuneet äitinsä kauhukohtauksiin.

Keywords: seppo maijala lapset