Turkka mastomäki lapsi

Turkka Mastomäki – Wikipedia

23.7.2021 — Näyttelijä Turkka Mastomäki nähdään Pertsassa ja Kilussa Pertsan isänä. Roolisuoritus lapsestaan huolissaan olevana miehenä ei ole Tuukalle …

Näyttelijä Turkka Mastomäki yhteishuoltajuudesta Sanin kanssa

Näyttelijä Turkka Mastomäki yhteishuoltajuudesta Sanin kanssa: Joustavuus on elinehto | Seiska

14.3.2021 — Turkka Mastomäki: – Jostakin se ajatus kumpuaa. Että onko minulla vielä joskus … En todellakaan halunnut rikkoa pienen lapsen maailmaa.

Turkka Mastomäki vanhempien menetyksestä: Enää ei … – Apu

1.4.2022 — Turkka Mastomäki muutti eron jälkeen lähelle vanhempiaan, nyt molemmat ovat poissa: ”Antaisin mitä vain, jos voisin soittaa vielä äidille”.

Turkka Mastomäki: ”Antaisin mitä vain, jos voisin soittaa vielä …

25.8.2019 — Turkka Mastomäki sai roolia varten oppia ex-rikollisilta, mikä palautti … 3 lapsen isä petti vaimoaan pimeällä kujalla Englannissa – Video …

Kun Turkka Mastomäki sai koulutusta ex-rikolliselta … – Iltalehti

28.6.2020 — Turkka Mastomäki on tuttu televisiosta, elokuvista ja teatterista.– Hyvien käsikirjoitusten parissa on ilo tehdä töitä, hän sanoo. JOHN PALMEN.

Näyttelijä Turkka Mastomäki täyttää 50 vuotta – Iltalehti

4.9.2020 — Kesäkuussa 50 vuotta täyttänyt näyttelijä Turkka Mastomäki on viihtynyt viimeiset kuusi vuotta Tampereella, jossa asuu myös hänen tytär.

Näyttelijä Turkka Mastomäki tarttui rooliin surun keskeltä – Seura

Näyttelijä Turkka Mastomäki tarttui rooliin surun keskeltä: ”Tarina oli hieno”

12.3.2010 — Saija Aartela, Turkka Mastomäki (Kuvat: Lehtikuva) … ajatelleensa heti Turkan tavattuaan, että tuossa on hänen lapsensa isä.

Kesäkuussa 50 vuotta täyttänyt näyttelijä Turkka Mastomäki on viihtynyt viimeiset kuusi vuotta Tampereella, jossa asuu myös hänen tytär.

Laulaja Sani raskaudestaan lehdessä: Emme suunnitelleet tätä

Laulaja Sani raskaudestaan lehdessä: Emme suunnitelleet tätä – MTVuutiset.fi

9.2.2014 — “Lapsi pitää vanhemmat yhteydessä”. Sanin omat vanhemmat ovat olleet kullanarvoinen tuki. Toki lapsen isäkin, näyttelijä Turkka Mastomäki …

Aikakone-yhtyeestä tuttu laulaja Saija ”Sani” Aartela, 38, ja hänen näyttelijämiehensä Turkka Mastomäki, 40, kertovat Me Naiset lehdessä, etteivät olisi nuorempina olleet valmiita vanhemmiksi.

Sani rankasta viime vuodestaan: Tapahtui surullisia asioita

Keywords: turkka mastomäki lapsi